Kijk op onze nieuwe website voor villa constructie:

 

www.lovinavillas.nl

 

 


 

Een uniek concept. Wij bouwen Uw huis, en leveren het kant en klaar aan u op! Wij noemen dit een “turn key product”.

 

 

Een standaard pakket, aangepast aan Uw eigen smaak en ideeen.

 

 

U wilt graag een huis kopen op het tropische eiland Bali, maar denkt dat dit een onbereikbaar ideaal is. Uw eigen huis bezitten op het ‘eiland van de goden” is makkelijker te verwezelijken dan U denkt. Bouw Uw eigen huis op Uw eigen stuk grond. Ontwerp Uw eigen huis en laat ons het voor U verwezelijken. Wij bieden de beste service en de hoogste garanties.
Maak van het prachtige eiland Bali Uw thuis!

 

 

Lovina Villa Property regelt het hele bouwtraject voor U. Wij zorgen ervoor dat alles wordt geregeld vanaf de aankoop van het land tot en met de aflevering van de sleutel van Uw huis. Klaar om in te gaan wonen.

 

Van de aankoop van uw grond tot en met de overhandiging van de sleutel van uw huis, garanderen wij uitstekende kwaliteit en hoogste service.

 

Een stap voor stap beschrijving van het tot stand komen van Uw huis.

 

  • Lovina Villa Property bouwt villa’s op verschillende unieke locaties in Lovina. Ook kunnen wij bemiddelen indien u zelf al een stuk grond op het oog heeft. Als U al grond in bezit heeft helpen wij U verder met de bouw van uw huis.
  • Wij zorgen ervoor dat alle documenten die nodig zijn voor de aankoop van uw onroerend goed in orde zijn. Wij zorgen voor vertalingen van uw aankoopdocumenten in het engels. Wilt U een “second opinion” dan brengen wij U in contact met een betrouwbare advocaat.
  • Lovina Villa Property geeft u de keus uit zes standaard typen villas. Villas worden uitgevoerd met een standaard, kwalitatief goede badkamer en keuken naar westers model. Binnen de begroting van uw te bouwen huis, kunt U veranderingen naar smaak aanbrengen.Indien U veranderingen wilt aanbrengen aan vloer-, muurtegels, of andere decoratieve elementen van uw huis, die duurder uitkomen dan de standaard begroting, dan zullen deze kosten extra aan U in rekening worden gebracht.
  • Lovina villa property staat garant voor het in orde maken van alle documenten die nodig zijn om de bouw van uw villa te legaliseren, zoals de juiste bouwverguningen en de noodzakelijke belastingafdracht.
  • U bent ver weg tijdens de bouw van uw villa, maar wij zitten er bovenop en via e-mail contact zorgen wij ervoor, dat U geheel op de hoogte blijft van de ontwikkelingen tijdens de bouw.
  • Uiteraad worden onze villa’s afgeleverd voorzien van water en electriciteit.

 

Lovina Villa property heeft de volgende type Villa’s :
(Click op thumbnails om betreffende villa's te bekijken)

 

 

Kayuputih
Kelapa
Mimpi
Padma
Tigawasa
Ume Anyar

 

 

Duurzaam bouwen met oog voor onze samenleving

 

Lovina Villa Property werkt samen met haar eigen “huisarchitect”, Ketut Dana Jaja Putra. Ketut is afgestudeerd aan de Warmadewa universiteit in Denpasar.

 

Villa’s worden zo ontworpen dat de natuurlijke omgeving wordt gerespecteerd. Natuurlijke bouwmaterialen worden gebruikt uit de directe omgeving. Bij gebruik van teakhout, wordt alleen gegarandeerd (met FSC keurmerk) teakhout gebruikt.

 

We voelen ons bevoorrecht dat wij welkom zijn op ons gasteiland Bali en hier mogen leven en werken. Daarom wil Lovina Villa property graag de lokale gemeenschap laten meedelen in de winst. Een percentage van de winst van ons bedrijf gaat naar de “Window to the World school” in Lovina. De reden dat Lovina Villa property de “Window to the World school” heeft uitgekozen als project om te ondersteunen, is omdat deze school een “non profit’ organisatie is, die is opgezet om kwalitatief goed onderwijs te bieden aan kinderen in Lovina. Lovina Villa Property gelooft dat goed onderwijs nodig is, om ontwikkelingen te bewerkstelligen die kunnen leiden tot betere economische omstandigheden in onze lokale gemeenschap.
Wij geven graag meer informative over dit unieke project.