Lovina Villa Property heeft een breed servicepakket. Door de jaren heen heeft het bedrijf een goede reputatie opgebouwd in het bouwen en in het onderhouden van villa’s. Het leveren van hoogwaardige kwaliteit en goede service heeft ons een uitstekende naam bezorgd.

 

U kiest uw favoriete villa uit de geboden mogelijkheden en wij bouwen die voor u in een periode van 6 maanden. Makkelijker kunnen wij u het bouwen van een eigen huis niet maken.

 

Wij regelen alle benodigde contracten en vergunningen die verplicht zijn. Alle villa’s worden opgeleverd met water en electriciteit.

Badkamers en keukens zijn standaard paketten, maar u kunt daarin zelf keuzes maken, zelfs nog tijdens het bouwproces.

Tijdens dit gehele bouwproces onderhouden wij een zeer regelmatig contact met u via email, zodat u geheel op de hoogte blijft van de vorderingen.

 

We kunnen u echter met veel meer van dienst zijn. Bij voorbeeld, het bouwen van een zwembad of het aanleggen van uw tuin.

Ook het onderhoud van uw huis, als u er niet bent, kunt u aan ons overlaten.

 

Behalve de villa’s die u door ons kunt laten bouwen, kunnen we ook bestaande villa’s te koop dan wel te huur aanbieden. Ook de aankoop van een stuk grond kunt u via ons regelen.

 

Welke service kan Lovina Villa Property u bieden?

 

Wij kunnen:

 

 

  • uw huis meubileren
  • uw huis beheren
  • uw tuin aanleggen, renoveren, onderhouden
  • uw zwembad bouwen. Altijd gedroomd van een eigen zwembad? Kies uw eigen maat en vorm.