ZWEMBAD CONSTRUCTIE

 


 

 

Een zwembad bouwen in vier makkelijke stappen met Lovina Villa Property


Wij bouwen op maat gemaakte zwembaden tegen een scherpe prijs. Onze zwembaden zijn niet fabrieksmatig vervaardigd, maar worden op uw terrein worden aangelegd.

De prijzen variëren. Dat is afhankelijk van de grootte, de keuze van materialen, en ook van de natuurlijke omstandigheden van het terrein.

Het is daarom niet mogelijk om prijzen te geven voor zwembaden via onze website,  maar als u ons een e-mail stuurt met vermelding van uw wensen,  dan kunnen wij u een geschatte prijs geven.

Lovina Villa Property helpt u vervolgens bij het uitwerken van uw plannen voor het zwembad. Dit is mogelijk direct op ons kantoor, of via email correspondentie.

Het gehele proces voor het ontwerpen en bouwen van uw zwembad bestaat uit vier stappen, waarbij  wij u desgewenst kunnen helpen.


  • U  begint met een keuze te maken tussen van een van onze bestaande zwembadontwerpen of u dient een eigen ontwerp plan bij ons is in, voor zowel het zwembad als het zonnedek
  • Vervolgens kiest u  de tegels en andere gewenste details
  •  Lovina Villa Property doet u dan een prijsopgave
  • Tenslotte kunnen wij het zwembad voor u bouwen.

Het hele bouwproces zal ongeveer een maand in beslag nemen. Mocht U niet ter plaatse zijn als het zwembad wordt aangelegd, dan zullen wij u op de hoogte houden van de voortgang via emails met een foto verslag.

 

Zwembaden worden op geleverd met een garantie voor een periode van 1 jaar.

 


Zwembad vormen 


Kies een van onze bestaande zwembad vormen of ontwerp zelf een zwembad.

Wij helpen u om het zwembad op maat te maken,  in overeenstemming met de omgeving waar het zwembad zal worden aangelegd.

Klik op onderstaande foto's voor vergroting. De foto's openen in een nieuw venster, sluit dit om weer naar de website terug te keren.

Free form pool
Kidney shaped pool
Oval pool
Rectangle pool
Roman pool
 

 

Het zonneterras


Voor het zonneterras van uw zwembad is het belangrijk of u wilt kiezen voor een schaduwrijk of  een in de zon gelegen terras . Het zonneterras kan niet te klein worden aangelegd omdat ligstoelen veel plaats innemen en meestentijds met de zon meereizen over het terras gedurende de dag.

Black paras
White paras
Flagstones

 Tegels en andere mogelijke vormen  


De tijd dat alle zwembaden rechthoekig waren met lichtblauw tegelwerk ligt al even achter ons. Uw zwembad kan worden aangelegd in alle vormen, maten en kleuren. Details als overloopsytemen, waterpartijen

Tiling clear blue
Tiling deep blue
Tiling Bali green
Tiling light green
Tiling mosaic

 

Infinity pool
Landscaping
Overflow system
Pool lighting
Water features
Whirlpool